Silvester Stalone i Šeron Stoun su snimili golišavu scenu intimnog odnosa: Prvo su morali da ih napiju, a onda...
Scena pod tušem u filmu "Specijalista", Foto: Printscreen /Yt /no milk in my veins

VIDEO

Silvester Stalone i Šeron Stoun su snimili golišavu scenu intimnog odnosa: Prvo su morali da ih napiju, a onda...

Možemo primeriti da je poslednjih godina u kinematografiji sve više filmova koji obiluju scenama intimnih odnosa, ali ne smemo zaboraviti da su se ove scene snimale i pre više decenija. Jedna takva scena snimljena je pre 30 godina i mnogi kažu da je to najgora scena intimni odnosa ikada.

Objavljeno:

Scena pod tušem u filmu "Specijalista" u kom glume Silvester Stalone i Šeron Stoun je nezaboravna. Gola Šeron zatrpana mišićima Silvestera Stalonea je kadar u kom su mnogi uživali, ali je zbog ove uloge nominovana za "Zlatnu malinu".

O filmu

Stalone je Rej Kvik, nekadašnji CIA specijalac, stručnjak za eksplozive, koji je napustio službu nakon što je sa kolegom Nedom Trentom (Džejms Vuds) napravio kobnu grešku pri čemu su stradali nedužni ljudi.

Godinama Rej živi povučeno u Majamiju pokušavajući da izbegne svaku vezu sa prošlim vremenima. Međutim, iz učmalosti će ga podići lepa Mej Munro (Šeron Stoun) koja će ga zamoliti da se osveti moćnoj mafijaškoj porodici Leon koja je ubila njene roditelje. Rej je u prvi mah odbija, ali saznanje da njegov nekadašnji partner Ned štiti ovu porodicu biće dovoljno da promeni odluku.

Scena odnosa

Stalone i Šeron su imai veliku svađu kada su se upoznali, jer glumica nije želela da snimi eksplicitnu scenu.

Nešto kasnije su postali dobri prijatelji, ali to nije značilo da je Šeron prezadovoljna idejom o scenu u tuš kabini.

Legendarna scena koja prethodi sceni u tuš kabini
Legendarna scena koja prethodi sceni u tuš kabinifoto: Printscreen /Yt /no milk in my veins

"Ok. Neka se zna, nisam želeo da snimam ovu scenu jer Šeron nije sarađivala. Dolazimo do seta i ona odlučuje da ne skine ogrtač. Direktor traži da ostane samo nekoliko članova ekipe, a ona to ipak neće da skine. Obećao sam joj da neću biti toliko slobodan da bilo šta uradim, pa u čemu je problem?", rekao je Stalone tada.

"Samo mi je muka od golotinje" - rekla je Šeron.

Stalone je zatim odlučio da donese vodku kako bi se Šeron opustila, a to je rezultiralo najgorom scenom intimnim odnosa nikad, prema mišljenju mnogih.

Bonus video:

06:00

STARS EP 371

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.